OVER MARTINE

OVER MARTINE

Over Martine Trip-Meijboom

Mijn werkende leven combineer ik al jaren met een gezin met twee kinderen, sociale contacten, sporten, familie en alles wat hier bij hoort. Het leven is niet (altijd) te plannen. Ik heb meegemaakt wat het betekent als je leven ineens stilstaat; wat het betekent om er 24 uur voor iemand anders te moeten en willen zijn en wat dat met jouzelf en jouw dromen doet. Je leren aanpassen en dromen durven uitstellen en bijstellen is een krachtig iets. Tevreden zijn met wat je hebt en genieten van de dingen om je heen, stoppen met alleen maar najagen; ik heb dat moeten leren.

Ik werk al meer dan 15 jaar als advocaat bij Clifford Chance LLP in Amsterdam en ben senior medewerker op de afdeling banking & finance. Als advocaat werk ik mee aan verschillende internationale transacties. Daarnaast geef ik kennis-, leiderschaps- en well-being trainingen en faciliteer ik intervisies voor kwaliteitstoetsen binnen kantoor. Ik heb een begeleidende en coachende rol voor mijn collega’s.

Ik werk bij een ruimdenkend, innovatief en ondernemend, maar bovenal professioneel advocatenkantoor. Jezelf constant blijven ontwikkelen en uitdagen staat hier hoog in het vaandel. Vandaar dat mijn plan om mijn trainers- en coachende rol binnen kantoor professioneler aan te pakken door verschillende opleidingen en studies te doen, dan ook werd toegejuicht en gesteund. Ik heb de NLP, trainers- en coachopleiding afgerond en ik ben naast gespreksleider voor intervisies, een NOBTRA gecertificeerd trainer en NOBCO gecertificeerd coach.

Al jaren word ik door mensen op werk en in privé benaderd om te sparren, mijn mening te geven of ze te helpen hun doel te bepalen. Inmiddels wordt dit zó regelmatig gevraagd dat ik op een meer gestructureerde manier mensen in het weekend en buiten kantooruren hierin begeleid.

“Door te werken aan je AQ (aanpassingsquotiënt) leer je je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden om in je nieuwe balans te komen. Vanuit daar kan je weer verder ontwikkelen:
Balance & Progress.”

Heb je een vraag?