WERKWIJZE & TARIEVEN

WERKWIJZE & TARIEVEN

Wat maakt jou uniek?
Waar loop je vast en waarom? Waar krijg je energie van, waar heb je plezier in en wat wil je eigenlijk écht? Hoe krijg je balans in je leven? Wat wil je met je carrière? Wat is je uiteindelijke doel?

Intakeformulier en intakegesprek

Na een eerste contact zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen waarna wij een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek inplannen. Tijdens dit intakegesprek bepalen we of we samen dit traject aangaan. Daarnaast onderzoeken we jouw coachvraag en scherpen deze voor zover al mogelijk aan. Vervolgens zal ik je de verdere procedure van jouw proces schetsen. Het is uiteindelijk aan jou of je aan de slag wilt gaan met De Balance & Progress Methode.

Coachsessies

Een coachsessie duurt gemiddeld een uur tot 1.5 uur.

Ieder begin van een sessie onderzoeken we waar je staat en of je in de periode tussen twee coachsessies in vooruitgang hebt geboekt richting je doel. We maken gedurende het traject een persoonlijk en concreet stappenplan. Door onze gesprekken, de verschillende oefeningen en (tussentijdse) opdrachten ben je in staat jouw stappenplan na iedere sessie bij te werken en aan te scherpen. Hierdoor wordt waar je naar toe wilt werken steeds duidelijker voor je.

De Balance & Progress Methode

De Balance & Progress Methode vereist gemiddeld vier coachsessies. Tussen de sessies zit maximaal drie weken, waardoor een traject vanaf de intake na ongeveer 4 maanden is afgerond. Indien wenselijk kan het traject worden versneld of uitgebreid.

Tarieven

De tarieven zijn vastgesteld per sessie of traject en inclusief BTW.

  • De Balance & Progress Methode van vier sessies – EUR 550,-
  • Losse coachsessies – EUR 150,- per sessie

Vaak vergoeden werkgevers een coachingtraject aangezien het doorlopen van dit proces werknemers zowel op privé als zakelijk gebied verder helpt.

Locatie

In principe vinden de gesprekken plaats op de Valkenburgerlaan 73 in Heemstede, maar in overleg is er altijd veel mogelijk.

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid is de basis van een plezierig en succesvol contact en coachtraject. Meer informatie hierover kan je vinden in de internationale ethische gedragscode (IEC) waaraan alle bij de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches (NOBCO) aangesloten coaches verklaren te voldoen.

Annulering afspraak

Indien je de gemaakte afspraak wilt verzetten of annuleren verneem ik dat graag uiterlijk 48 uur van tevoren. Wanneer ik de wijziging van de afspraak pas later ontvang worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Contact

Wanneer je interesse hebt in een coachingsproces of hier meer over wilt weten, kan je altijd contact met mij opnemen.